Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fyllda salladsblad med ost, rädisor och valnötter

Snyggt tilltugg till välkomstdrinken eller som plockmat på en buffé. Välj fina salladsblad stora nog att fylla med rädisor, knapriga valnötter och fetaost eller salladsost. En skvätt citron ger frisk syra. Gott och enkelt!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bryt salladen och plocka ut 8 blad (för 4 port) som är stora nog att fylla. Skölj och skiva rädisorna. Häll av osten. Bryt valnötterna i bitar.
  2. Fördela ost, valnötter och rädisor i salladsbladen. Krydda med svartpeppar och pressa några droppar citron över. Lägg de fyllda salladsbladen på ett fat och servera.

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri salladsost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 isbergssalladshuvud
  • 1 knippe rädisor
  • 1 burk salladsost i olja (à ca 300 g)
  • 10 valnötter
  • svartpeppar
  • 1 citron
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1232 kJ / 295 kCal