En klassiker i det japanska köket är chicken teriyaki! I denna variant äter du de glänsande kycklinginnerfiléerna tillsammans med fluffigt ris, babyspenat som du vänder ner i såsen, samt krispiga gurkskivor. En perfekt vardagsmiddag helt enkelt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
31 2020
Kontrollera noga innehållet i teriyakisåsen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Terese
12/1/2020Supergod! Riktigt uppskattad av barnen.
Karin
11/21/2020Suveränt gott. Gjorde sig verkligen bra ihop med gurkan. Denna kommer vi göra om!
Ingrid
8/17/2020Går snabbt att tillaga och gott.