Chicken red curry

Här bjuder vi på smakrika köttbullar av kycklingfärs i röd currysås med sockerärter, paprika och morötter. Lägg köttbullarna i såsen och koka dem klara under lock. Servera tillsammans med kokt jasminris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2013

Ingredienser
4 portioner
400 g kycklingfärs
1 äggula
1/2 msk röd currypasta
1/2 tsk salt
1 krm peppar
4 portioner ris (gärna jasminris)
1 gul lök
1 röd paprika
2 morötter
1/2 msk röd currypasta
1 msk neutral olja
400 ml kokosmjölk
2 dl vatten
75 g sockerärtor
1 tsk socker
1 tsk salt
Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2761 KJ / 661 kCal
Fett31.9 g
Kolhydrater58.5 g
Protein32.3 g

Kommentarer
7 stSmakar absolut ingenting
Linda
Var starkare dagen efter, när den gottat till sig lite. Red såsen. Stek bullarna.
Åsa
Ett riktigt favoritrecept hos samtliga i familjen. Dock på tok för lite curry för vår smak, vi tar gånger 5 i både bullar och sås, supergott!
Jenny
Jättegott och enkelt att göra!
Ulrika
Väldigt söt curry! Inte mycket smak, och vi behövde steka bullarna för att de skulle hålla ihop. Alltsomallt var det en helt okej maträtt.
Freja
Gott, men nästa gång tar vi mer currypasta. Vi hade spagetti till.
Agneta
God smak och lätt att laga. Tycker dock att såsen blev väldigt tunn. Hade lite jordnötter på vid servering för extra crunch, gott!
Eva