Chèvrepintxos med lökmarmelad och lingon

Gör dubbel sats av dessa underbara pintxos - strykande åtgång utlovas! Fräs löken långsamt och länge så blir den söt och snäll som sällskap till den salta chèvren. Rårörda lingon på toppen fulländar den lilla skapelsen.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013

Gör så här
00:02:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi516 KJ / 123 kCal
Fett7 g
Salt0.53 g
Kolhydrater11 g
Protein4 g
Kommentar
1 stKonstigt....inget blev som på bilden när jag gjorde löken. Inte alls så gul och lockande, och inte krämig. Hade förväntat mig något liknade apelsinmarmelad i form och färg, så löken hoppade jag helt enkelt över,tog lite härligt grön sjögrässallad köpr i fiskbilen. Undrar vad jag gjorde för fel ?
Lena
Hej Lena! Viktigt att löken steks långsamt, inte brynas. Så hoppas vi det blir bättre nästa gång. Hälsningar Michelle
ICA-köket