Gör dubbel sats av dessa underbara pintxos - strykande åtgång utlovas! Fräs löken långsamt och länge så blir den söt och snäll som sällskap till den salta chèvren. Rårörda lingon på toppen fulländar den lilla skapelsen.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013
Gör glutenfri: Välj glutenfri baguette.
Gör laktosfri: Ersätt chèvre med t ex laktosfri salladsost och kontrollera innehållet i brödet.
Gör mjölkproteinfri: Ersätt chèvre med tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ kontrollera innehållet i brödet.
Fri från ägg, men kontrollera innehållet i brödet.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Konstigt....inget blev som på bilden när jag gjorde löken. Inte alls så gul och lockande, och inte krämig. Hade förväntat mig något liknade apelsinmarmelad i form och färg, så löken hoppade jag helt enkelt över,tog lite härligt grön sjögrässallad köpr i fiskbilen. Undrar vad jag gjorde för fel ?
Lena
2017-11-10Hej Lena! Viktigt att löken steks långsamt, inte brynas. Så hoppas vi det blir bättre nästa gång. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-11-21