Getostcrostini med kiwikompott

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Getostcrostini med kiwikompott

Gästerna kommer att älska den här aptitretande crostinin. Mixad crème fraiche- och getoströra breds på varma rostade baguetter och toppas med en syrlig kiwikompott som innehåller bland annat chili, purjolök och senapsfrön.

Getostcrostini med kiwikompott

Ingredienser

6 portioner
1 baguette
1 msk olja
100 g getost
1 dl crème fraiche
1 - 1 1/2 krm peppar

Kiwikompott

4 kiwi
1 bit purjolök (1 bit motsvarar ca 10 cm)
1/2 röd chili t ex spansk peppar
1 msk olja
1/2 dl socker
2 msk vatten
1 msk ättiksprit (12%)
1 tsk gula senapsfrön
2 krm salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Syrlig frisk smak. Ej alltför söt för diabetiker.

Villy

2005-02-08

Testa liknande recept

Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crostini med getoströra & fikon
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baguette med getost och fikon
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med getost, fikon och pumpafrö
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med chèvrekräm
Betyg 3.1 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkla vitlöksbröd (bruschetta)
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga