Chèvredadlar i ugn

Betyg 2.6 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chèvredadlar i ugn

Färska dadlar fyllda med getost – chèvre – är ett suveränt tilltugg till adventsminglet. Efter en snabb ugnsbakning så serveras de fyllda dadlarna ljumma med kallskuret som lufttorkad skinka eller chorizo.

Chèvredadlar i ugn

Ingredienser

12 st
12 färska dadlar
50 g chèvre

Till servering

lufttorkad skinka
chorizo

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknad per dadel med chévre inkl lufttorkad skinka.
Energi212 KJ / 51 kCal
Fett1.9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater5.6 g
Protein2.6 g

Testa liknande recept

Getostfyllda dadlar med bacon
Betyg 4 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fyllda dadlar
Betyg 3.3 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvrecrème
Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bräck med dadlar
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad