Chèvredadlar i ugn

Betyg 2.6 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chèvredadlar i ugn

Färska dadlar fyllda med getost – chèvre – är ett suveränt tilltugg till adventsminglet. Efter en snabb ugnsbakning så serveras de fyllda dadlarna ljumma med kallskuret som lufttorkad skinka eller chorizo.

Chèvredadlar i ugn

Ingredienser

12 st
12 färska dadlar
50 g chèvre

Till servering

lufttorkad skinka
chorizo

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknad per dadel med chévre inkl lufttorkad skinka.
Energi212 KJ / 51 kCal
Fett1.9 g
Salt0.3 g
Kolhydrater5.6 g
Protein2.6 g

Testa liknande recept

Getostfyllda dadlar med bacon
Betyg 4 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fyllda dadlar
Betyg 3.3 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvrecrème
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spett med dadlar och vindruvor
Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad