Getostfyllda dadlar med bacon
Bjud på en himmelsk smaksensation där salt möter sött på plockmatsbordet. Dina getostfyllda, smarriga dadlar lindar du in i salt, krispig bacon och gratinerar snabbt i ugn före de ska serveras. Snabblagat och saligt gott!
Ingredienser
25 st
ca 100 g chèvre
25 urkärnade dadlar
9 skivor bacon
tandpetare
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur länge håller de i kylen?
Bitte
2024-12-09Hej Bitte! Om du har fått tillagade över så håller de i 2-3 dagar. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-12-09Makalöst gott!
Bitte
2024-12-09Kan man frysa dem
Birgitta
2024-06-05Hej Birgitta! Nja, dom blir nog lite fuktiga då men om du värmer dom i ugnen en stund kan det nog fungera. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-06-05