Getostfyllda dadlar med bacon

30
2
Getostfyllda dadlar med bacon

Bjud på en himmelsk smaksensation där salt möter sött på plockmatsbordet. Dina getostfyllda, smarriga dadlar lindar du in i salt, krispig bacon och gratinerar snabbt i ugn före de ska serveras. Snabblagat och saligt gott!

Getostfyllda dadlar med bacon

Ingredienser

25 st
ca 100 g chèvre
25 urkärnade dadlar
9 skivor bacon
tandpetare

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

30

Kommentarer

Håkan

2016-07-30

Fantastiskt goda och enkla att göra. Man kan inte sluta äta...

Lena

2013-10-29

Vansinnigt goda, jag ville inte sluta äta! Det var första gången jag åt bacondadlar med chèvre i, och det var ju bara ännu godare än utan. Hittar du färska dadlar så ta det, det slår de torkade dadlarna med hästlängder. Magiskt!