Bjud på en himmelsk smaksensation där salt möter sött på plockmatsbordet. Dina getostfyllda, smarriga dadlar lindar du in i salt, krispig bacon och gratinerar snabbt i ugn före de ska serveras. Snabblagat och saligt gott!
Ingredienser
25 st
ca 100
g
chèvre
25
urkärnade dadlar
9
skivor bacon
tandpetare
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
30
2 st
Kommentarer
Håkan
2016-07-30
Fantastiskt goda och enkla att göra. Man kan inte sluta äta...
Lena
2013-10-29
Vansinnigt goda, jag ville inte sluta äta! Det var första gången jag åt bacondadlar med chèvre i, och det var ju bara ännu godare än utan. Hittar du färska dadlar så ta det, det slår de torkade dadlarna med hästlängder. Magiskt!
Kommentarer
Håkan
2016-07-30Fantastiskt goda och enkla att göra. Man kan inte sluta äta...
Lena
2013-10-29Vansinnigt goda, jag ville inte sluta äta! Det var första gången jag åt bacondadlar med chèvre i, och det var ju bara ännu godare än utan. Hittar du färska dadlar så ta det, det slår de torkade dadlarna med hästlängder. Magiskt!