Getostfyllda dadlar med bacon

Betyg 4 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Getostfyllda dadlar med bacon

Bjud på en himmelsk smaksensation där salt möter sött på plockmatsbordet. Dina getostfyllda, smarriga dadlar lindar du in i salt, krispig bacon och gratinerar snabbt i ugn före de ska serveras. Snabblagat och saligt gott!

Getostfyllda dadlar med bacon

Ingredienser

25 st
ca 100 g chèvre
25 urkärnade dadlar
9 skivor bacon
tandpetare

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.31 personer har röstat

Kommentarer

Hur länge håller de i kylen?

Bitte

2024-12-09

Hej Bitte! Om du har fått tillagade över så håller de i 2-3 dagar. Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-12-09

Makalöst gott!

Bitte

2024-12-09

Kan man frysa dem

Birgitta

2024-06-05

Hej Birgitta! Nja, dom blir nog lite fuktiga då men om du värmer dom i ugnen en stund kan det nog fungera. Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-06-05

Testa liknande recept

Chèvredadlar i ugn
Betyg 2.6 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Dadlar med lufttorkad skinka
Betyg 3 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ost- och olivfyllda tomater
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chèvre biscuits med persika och honung
Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad