Getostfyllda dadlar med bacon

Betyg 4 av 5.
30 personer har röstat
5
Getostfyllda dadlar med bacon

Bjud på en himmelsk smaksensation där salt möter sött på plockmatsbordet. Dina getostfyllda, smarriga dadlar lindar du in i salt, krispig bacon och gratinerar snabbt i ugn före de ska serveras. Snabblagat och saligt gott!

Getostfyllda dadlar med bacon

Ingredienser

25 st
ca 100 g chèvre
25 urkärnade dadlar
9 skivor bacon
tandpetare

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
30 personer har röstat

Kommentarer

Hur länge håller de i kylen?

Bitte

2024-12-09

Hej Bitte! Om du har fått tillagade över så håller de i 2-3 dagar. Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-12-09

Makalöst gott!

Bitte

2024-12-09

Kan man frysa dem

Birgitta

2024-06-05

Hej Birgitta! Nja, dom blir nog lite fuktiga då men om du värmer dom i ugnen en stund kan det nog fungera. Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-06-05

Testa liknande recept

Chèvredadlar i ugn
Betyg 2.5 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvre med dadelsalsa
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Endive med getost, hasselnötter och granatäpple
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Betcarpaccio med chèvre och apelsin
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glöggmarinerad cheddarost
Betyg 3.1 av 5.
74 personer har röstat
Över 60 min att tillaga