Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Ädelostfyllda dadlar

Förtjusande dadlar fyllda med ädelost. Lägg upp på ett vackert fat och ställ fram på buffébordet. Underbar plockmat som kommer uppskattas av dina middagsgäster.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 12 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Snitta och kärna ur dadlar.
  2. Tryck ner en bit ädelost i varje dadel. Lägg upp på ett snyggt fat.

Ingredienser

Portioner: 12 st
  • 12 dadlar
  • ädelost (eller Pecorino- manchego- eller parmesanost)
Lägg till i inköpslistan