Chèvre chaud med pumpafrön

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chèvre chaud med pumpafrön

Fredagsmys på franskt vis bjuder på gratinerad getost på skivad ciabatta. Pumpafrön ger denna rätt ett härligt crunch medan honung och ost ger en ljuvlig kombination av sött och salt. Serveras med fräsch ruccola, salladen med den härligt peppriga smaken.

Chèvre chaud med pumpafrön

Ingredienser

4 portioner
1 ciabattabröd (à ca 75 g)
100 g bredbar chèvre
1/2 dl pumpafrö
1 msk flytande honung
1/2 påse rucola (à 65 g)

Gör så här

00:04:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi853 KJ / 204 kCal
Fett12 g
Kolhydrater14.7 g
Protein8.9 g

Testa liknande recept

  • Chèvresallad
    Betyg 4.6 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvresallad med rödbetor och senapsdressing
    Betyg 4.1 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Chèvre chaud - chèvretoast
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad