Cheesecakecrème med saltknäckig granola
Krämig, len cheesecakekräm smaksatt med blåbärssylt möter knäckig, krispig, sötsalt granola som du toppar din dessert med. Snabb och enkel att svänga ihop, fördela i glas och servera. Mums!
Ingredienser
4 portioner
Granola
2 msk smör
1 msk strösocker
2 dl granola
1 krm flingsalt
Cheesecakecrème
1/2 citron
300 g färskost
1 dl vispgrädde (40%)
1 1/2 msk florsocker
1 dl blåbärssylt
Till garnering
citronmeliss
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2104 KJ / 503 kCal
Fett39 g
Salt1 g
Kolhydrater31 g
Protein7 g
Kommentar
Jag ersatte den vita chokladen på efterrätten Gino med Granolatäcket. Nyttigt och supergott.
Karin
2016-08-13