Cheesecake med kexkross och ingefärshallon
En mästerlig cheesecake med kexkross och ingefärshallon. Låt din cheesecakesmet täckt med chokladkaksmulor stå minst 6 timmar i frysen innan den serveras. Toppa med ingefärshallon och citronmeliss.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010
Ingredienser
10 portioner
Cheesecakehallon
2 msk socker
1 paket frysta hallon (à 250 g)
Cheesecakesmet
2 1/2 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
2 dl socker
3 ägg
200 g kakor (chokladkakor)
200 g färskost
1 citron (finrivet skal)
1/2 dl färskpressad citronjuice
Ingefärshallon
1 paket frysta hallon (à 250 g)
2 1/2 bitar syltad ingefära
Garnering
citronmeliss
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Min absoluta favorit i alla kategorier. Beroendeframkallande!
Amelie
2017-12-30Helt underbar. Passar de flesta i smak.
Katja
2016-12-30Helt underbart god!
Karin
2013-03-17