Cheesecake med kexkross och ingefärshallon

Betyg 3.5 av 5.
56 personer har röstat
3
Cheesecake med kexkross och ingefärshallon

En mästerlig cheesecake med kexkross och ingefärshallon. Låt din cheesecakesmet täckt med chokladkaksmulor stå minst 6 timmar i frysen innan den serveras. Toppa med ingefärshallon och citronmeliss.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Cheesecake med kexkross och ingefärshallon

Ingredienser

10 portioner

Cheesecakehallon

2 msk socker
1 paket frysta hallon (à 250 g)

Cheesecakesmet

2 1/2 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
2 dl socker
3 ägg
200 g kakor (chokladkakor)
200 g färskost
1 citron (finrivet skal)
1/2 dl färskpressad citronjuice

Ingefärshallon

1 paket frysta hallon (à 250 g)
2 1/2 bitar syltad ingefära

Garnering

citronmeliss

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
56 personer har röstat

Kommentarer

Min absoluta favorit i alla kategorier. Beroendeframkallande!

Amelie

2017-12-30

Helt underbar. Passar de flesta i smak.

Katja

2016-12-30

Helt underbart god!

Karin

2013-03-17

Testa liknande recept

Halloncheesecake i glas
Betyg 4.4 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frozen cheesecake
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Glassbomb med krossad choklad och cookies
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Minicheesecakes
Betyg 3 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cookiesdessert med hallon och choklad
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Saffransparfait med hallonsås
Betyg 3.9 av 5.
59 personer har röstat
Över 60 min att tillaga