Den här cheesecaken smakar som en sommardröm med krispig mandelbotten, krämig avokadofyllning och söta jordgubbar. Kakan passar perfekt som vegansk efterrätt, till vegansk fika, eller kanske till och med som vegansk midsommarmat! Den är ljuvlig som den är, men kan också varieras med andra bär. Cheesecaken är såklart mjölkfri och utan ägg.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Rebecca
2019-05-24Hade kakan i kylen i över 8 timmar och smeten var fortfarande samma konstistens som när jag la på den... den blev god, men blev mest en fast botten med jordgubbssmet på... slängde in den i frysen i panik (iom sås) 1 h innan servering och det blev något bättre. Vad kan ha gått fel? Följde receptet givetvis :)
Redaktionen ICAse
2019-08-23Hej Rebecca! Svårt att veta vad som har blivit fel. Använd gärna färska jordgubbar (om man använder frysta blir det lätt vattnigt). Hade du i hälften av jordgubbarna i smeten? Kanske råkade du ha i alla jordgubbar? Om limesaften var iskall kan den ha gjort att smeten skär sig… Hoppas det blir bättre nästa gång. Hälsningar Michelle
Marie
2019-05-10Hur långt i förväg behöver den tinas?
Redaktionen ICAse
2019-05-15Hej Marie! Tårtan ska inte frysas (bara kylas ner i kylskåpet) varför den inte behöver tinas. Hälsningar Elina
Michelle
2018-06-21Hej Maria! Det går jättebra att göra denna dagen innan. Lycka till! Hälsningar Redaktionen/Michelle