Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis

Mixa granola med dill och smör och skapa en botten till en fräsch crème gjord på färskost, morot och citron. Toppa cheesecakecrèmen med ansjovis och gräslök och du har en spännande förrätt eller lägg upp på ett vackert fat och ställ på buffébordet.

Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis

Ingredienser

4 portioner

Dillgranola

50 g smör
2 dl granola (gärna apple, orange & pumkin seed)
1/2 kruka dill

Cheesecakecrème

1/2 citron
2 dl grovriven morot (2 dl motsvarar ca 1 morot)
200 g färskost
2 msk vispgrädde (40 %)
salt
svartpeppar

Till garnering

125 g ansjovis
1/2 dl hackad gräslök

Gör så här

00:01:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1770 KJ / 423 kCal
Fett32.2 g
Salt3.62 g
Kolhydrater23.4 g
Protein9.4 g

Testa liknande recept

  • Ansjoviskringlor
    Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gubbröra med kapris
    Betyg 2.5 av 5.82 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med dill- och ansjovissås
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ansjovisbakad torsk med dill
    Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad