Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis

Mixa granola med dill och smör och skapa en botten till en fräsch crème gjord på färskost, morot och citron. Toppa cheesecakecrèmen med ansjovis och gräslök och du har en spännande förrätt eller lägg upp på ett vackert fat och ställ på buffébordet.

Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis

Ingredienser

4 portioner

Dillgranola

50 g smör
2 dl granola (gärna apple, orange & pumkin seed)
1/2 kruka dill

Cheesecakecrème

1/2 citron
2 dl grovriven morot (2 dl motsvarar ca 1 morot)
200 g färskost
2 msk vispgrädde (40 %)
salt
svartpeppar

Till garnering

125 g ansjovis
1/2 dl hackad gräslök

Gör så här

00:01:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1770 KJ / 423 kCal
Fett32.2 g
Salt3.62 g
Kolhydrater23.4 g
Protein9.4 g

Testa liknande recept

Ansjoviskringlor
Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggsallad på kex med krispig anjsovis
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smördegssnittar med ansjovis och karamelliserad lök
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra med kapris
Betyg 2.5 av 5.82 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjovisbakad torsk med dill
Betyg 3.8 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad