Cheesecake med mango & hallon

En härligt krämig cheesecake har vi här! Botten gör du av digestivekex och fyllning med krämig färskost som smaksätts med citronsaft. Servera med söt mangoröra, färska hallon och myntablad.

Gör så här
00:10:00
03:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi1654 KJ / 396 kCal
Fett29 g
Salt0.92 g
Kolhydrater27 g
Protein8 g
Kommentarer
7 stGelatinblad förstörde allt
Sara helén
Väldigt god men hade föredragit om kakan blivit mer ”hård”. Nu kändes fyllningen som en pudding, men fortfarande god!
Golda
Det måste väl vara så att man kramar ur gelatinbladen efter 10 min och därefter smälter med sockret utan vattnet?
Anita
Hej, Är det tänkt att även vattnet ska ner i smeten?
Emelie
Vi frös in den av misstag (läste lite slarvigt) och det var inga problem när vi hade tinat den. Toppengott!
Carolina
Går den här att göra i förväg och frysa?
Therese
Hej Therese! Vi har inte testat att frysa den och kan därför inte rekommendera det. Den håller bra i kylen minst 1-2 dagar. Om du testar att frysa in den så får du gärna höra av dig igen och berätta hur det blev. Lycka till! Hälsningar Elina
ICA-köket
Vad för sorts yoghurt rekommenderar ni?
Johanna
Hej Johanna! 3 %-ig yoghurt skulle vi nog rekommendera. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket