Cheesecake med mango och matcha
Bjud på en fräsch cheesecake med smak av grönt te och frisk mango på en krispig botten gjord av digestivekex. En riktig smakfullträff! Fullända bakverket genom att pynta cheesecaken med syrliga lingon eller röda vinbär.
Ingredienser
12 bitar
300 g digestivekex
150 g laktosfritt smör
Fyllning
5 dl laktosfri yoghurtkvarg
4 ägg
1 dl strösocker
1/2 tsk vaniljpulver
3/4 dl majsstärkelse
1 dl laktosfri vispgrädde
3/4 dl frusen mango
2 tsk matchapulver (grönt te i pulverform)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Energi17187 KJ / 4109 kCal
Fett257 g
Salt7.97 g
Kolhydrater334 g
Protein113 g
Kommentar
Jättegod! Nästa gång ska jag testa med ansjovis i
Ida
2018-12-26