Cheesecake med bär
Underbar och förtjusande cheesecake med bär. Vill du sätta en prägel av sommaren på din efterätt så gör du denna goda cheesecake med bär och en botten av digestivekex.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
8 portioner
15 digestivekex
125 g smält smör
Fyllning
400 g färskost
2 ägg
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 l blandade bär
För alla
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Gör så här
Tips
Lite finrivet citronskal är gott i fyllningen.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2011 KJ / 481 kCal
Fett34 g
Salt1.03 g
Kolhydrater36 g
Protein7 g
Kommentarer
Blev mycket lyckat cheese cake!
Tatiana
2024-08-16Har använt denna recept, tillsatt citronsaft med och hjortron gele på 👌
Patricia
2023-12-22Har använt den här recepten, men smör kvantiteten är alldeles för mycket, det skulle räcka med 50 gr smör. Smöret har kommit ut på kanten av formen på grund av det...är lite besviken, eftersom recepten från Ica brukar jag lita på...
Angela
2023-11-11