Denna juliga cheesecake i glas är en snabb efterrätt du enkelt fixar genom att varva färskostkräm på vispgrädde med krossade pepparkakor och lingon. Ljuvligt god att bjuda på som efterrätt till jul.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2020
Kontrollera noga innehållet i pepparkakorna.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria pepparkakor.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av färskost, grädde och pepparkakor.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskost, grädde och pepparkakor mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Elisabeth
2020-12-29Mycket gott men ni får vända på pilen - det tar INTE mer än 60 min.
Charlotta
2020-12-25Mängden florsocker kan definitivt dras ned på. Lade istället till lite vaniljpulver. Hade även i lite rivet citronskal som ett fräscht tillskott. Plus för den snabba och enkla tillagningen på typ 10min
Madeleine
2020-12-23Enkelt och snabbt för en vanlig människa. Jag bytte ut hälften av sockret till ostblandningen mot 50g vitchoklad och några droppar citron. Perfekt kombo!