Pepparkakor med lax & ostkräm
Som ett lättare tilltugg passar dessa pepparkakor med en fyllning av lax och ostkräm alldeles ypperligt. De smakrika pepparkakorna får en härlig kamrat i den milda ostkrämen på crème fraiche och färskost innan den rökta laxen gör sin smakrika entré.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003
Ingredienser
För alla
Rätten är fri från ägg men läs ingredienserna på färskosten, i övrigt innehåller rätten gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: köp glutenfria pepparkakor.
Gör laktosfri: Använd lämpliga pepparkakor och laktosfri crème fraiche och lämpligt alternativ till färskost.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfria kakor eller smörgåsrån. Blanda mjölkfri softspread till lagom konsistens om det behövs med t ex vatten eller Solhavre. Följ i övrigt receptet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
hej jag heter Thindra, ikväll ska ja prova till min resturang.
Marie
2020-12-05Hej Thindra! Vad roligt att du ska laga detta, hoppas alla tyckte om dem. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-12-07Verkar gott, ska testa till helgen!
Monica
2019-12-17