Fryst cheesecake med apelsin och pepparkaka

Betyg 3.7 av 5.
216 personer har röstat
10
Fryst cheesecake med apelsin och pepparkaka

Med en julig, apelsinsmakande cheesecake färdig i frysen är du kalasklar på ett kick. Bara att stjälpa upp på ett fint fat och strössla med pepparkakskross. Julens bästa dessert!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013

Fryst cheesecake med apelsin och pepparkaka

Ingredienser

8 portioner
4 dl  vispgrädde
4   ägg
2 dl  socker
400 g  färskost
finrivet skal av 1 1/2   apelsin
150 g  pepparkakor

För alla

Gör glutenfri: Använd glutenfria pepparkakor.
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
216 personer har röstat

Kommentarer

Hej! Jag undrar hur länge man kan förvara cheesecaken i frysen?

Amanda

2018-11-21

Hej Amanda! En vecka väl övertäckt i frysen ska den klara. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2018-11-21

Ett tips är att blanda de krossade pepparkakorna med smält smör så håller botten ihop bättre.

Hanna

2017-11-08

Gott ��

Stephanie

2015-12-28

Testa liknande recept

Apelsin- och pepparkakscheesecake
Betyg 3.5 av 5.
314 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
No bake cheesecake med apelsin, fikon och nötter
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakscheesecake
Betyg 2.8 av 5.
69 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakor med lax & ostkräm
Betyg 3.5 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkakstarte med ädelost och portvinskokta fikon
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Cheesecake med pepparkaka och choklad
Betyg 4.3 av 5.
113 personer har röstat
Över 60 min att tillaga