Cheesecake

En klassisk cheesecake med botten av digestivekex och fyllning av krämig färskost som du smaksätter med vaniljsocker. Tillaga i ugn, låt svalna och servera med färska bär. Klassisk cheesecake har en mild, krämig och sötsyrlig smak som är mums till fräscha bär. Den här goda cheesecaken passar perfekt som fika eller som efterrätt på nyår eller påsk
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2011 KJ / 481 kCal
Fett34 g
Salt1.03 g
Kolhydrater36 g
Protein7 g
Kommentarer
40 stMycket bra, enkelt och gott.
Guadalupe
Jätte enkel och gott
Ana gabriela
Gott och enkelt. Gjorde till 8 p och behövde då göra mer kexmassa för att fylla hela botten i min form.
Susanne
Det är snabbt enkelt att göra och det är jätte gott 🥰
Monica
Dåligt det står för alla,det stämmer inte alls det är ägg,gluten och vanlig mjukost Ersätts med vegansk ost och mjölkfritt smör och glutenfritt kex
Kerstin
Toppenbra kaka! Toppade med björnbär ( frysta,tinade)
Barbro
Den är super god. jag hade i riven skal av en apelsin +saften
Anna-lena
Kan man frysa den här cheesecake?
Elin
Blev mycket lyckat cheese cake!
Tatiana
Har använt denna recept, tillsatt citronsaft med och hjortron gele på 👌
Patricia