Färs på högrev ger extra saftiga och smakrika burgare – precis som på ett riktigt schyst hamburgerhak. Men självklart går det bra med vanlig nötfärs också. Denna cheeseburgare är toppad med en het BBQ whiskey sås, variera med ädelost nästa gång!
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2016
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör laktosfri: välj lagrad ost, laktosfritt matfett och lämpligt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ, matfett och bröd.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i hamburgerbrödet, välj äggfri majonnäs till gurkrelishen.
Kommentarer
John
5/21/2020Såsen var fruktansvärt stark och inte särskilt god
Redaktionen ICAse
5/27/2020Hej John! Tack för din synpunkt, tråkigt att du inte gillade såsen. Vi har nu uppdaterat med att smaka av med chilipeppar så kan man själv styra hettan bättre. Och även skrivit i ingressen att det är en het sås. Hälsningar Ulrika
Eva
5/29/2016Otroligt gott. Barbecuesåsen var väldigt god men rätt stark, kanske kan man om man vill minska lite på kryddorna. Blev rätt mycket sås så det blev en del över, undrar hur länge den håller i kylen? Gurkrelish var också väldigt god och enkel att göra. Recepten sparade för det kommer att göras igen.
Mark
5/23/2016Excellent! Very tasty. The only change I'd make is halving all the quantities for the BBQ sauce. As written it yields about 500 ml very spicy sauce - and rather expensive sauce - which is far more than you need for 4 burgers.