Färs på högrev ger extra saftiga och smakrika burgare – precis som på ett riktigt schyst hamburgerhak. Men självklart går det bra med vanlig nötfärs också. Denna cheeseburgare är toppad med en het BBQ whiskey sås, variera med ädelost nästa gång!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016
Gör glutenfri: välj glutenfritt hamburgerbröd.
Gör laktosfri: välj lagrad ost, laktosfritt matfett och lämpligt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ, matfett och bröd.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i hamburgerbrödet, välj äggfri majonnäs till gurkrelishen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergod sås! Tillsatte inte chilipeppar eftersom det inte behövs. Gjorde halv sats och drog ner något på senapen. Godare än köpt BBQ-sås!
Anna
2022-06-03Såsen var fruktansvärt stark och inte särskilt god
John
2020-05-21Hej John! Tack för din synpunkt, tråkigt att du inte gillade såsen. Vi har nu uppdaterat med att smaka av med chilipeppar så kan man själv styra hettan bättre. Och även skrivit i ingressen att det är en het sås. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-05-27Otroligt gott. Barbecuesåsen var väldigt god men rätt stark, kanske kan man om man vill minska lite på kryddorna. Blev rätt mycket sås så det blev en del över, undrar hur länge den håller i kylen? Gurkrelish var också väldigt god och enkel att göra. Recepten sparade för det kommer att göras igen.
Eva
2016-05-29