Så här gör du smash burger! En boll av färs trycks ut med tyngd i en het panna för att få en krispig och stor stekyta. Servera som en dubbelburgare med smakrik ost, saltgurka, hemgjord tryffelaioli och karamelliserad lök för den perfekta burgaren.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2020
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria alternativ av bröd och rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av hamburgerost och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ostarna mot mjölkproteinfria ostalternativ.
Kommentarer
Karin
2022-03-09karamelliserad lök trodde jag innebar att man stekte löken tillsammans med socker av ngt slag. Annars är det väl stekt lök? Eller?
Ellinore
2020-08-10Jag bytte ut majonnäsen till ketchup och senap för en mindre fet burgare, mycket gott!
Johanna
2020-08-01Magiskt god burgare!!!!
Redaktionen ICAse
2020-08-04Hej Johanna! Vad kul att höra! 😊 Hälsningar Elina