Så här gör du smash burger! En boll av färs trycks ut med tyngd i en het panna för att få en krispig och stor stekyta. Servera som en dubbelburgare med smakrik ost, saltgurka, hemgjord tryffelaioli och karamelliserad lök för den perfekta burgaren.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2020
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria alternativ av bröd och rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av hamburgerost och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ostarna mot mjölkproteinfria ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Är det alltså ett helt ägg? Inte bara gulan?
Karin
2023-01-11Hej Karin! Ja, det ska vara ett helt ägg. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-01-11Ellinor. Gör en egen majonnäs. Allt du behöver är äggula, vitvinsvinäger, en bra mild olivolja, dijonsenap och lite salt. Fett är aldrig problemet så länge fettet är naturligt. Det är sockret i både ketchup och bröd som är boven i dramat om du är rädd för att bli fet ))
Magnus
2022-12-31karamelliserad lök trodde jag innebar att man stekte löken tillsammans med socker av ngt slag. Annars är det väl stekt lök? Eller?
Karin
2022-03-09