Champagnesorbet

Betyg 2.4 av 5.
8 personer har röstat
0
Champagnesorbet

Läskande och behaglig dessert. Fläderblomssaften ger sorbeten friska inslag och champagnen bidrar med bubbligt lyx. Servera din fräscha champagnesorbet iskall.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Champagnesorbet

Ingredienser

4 portioner
2 dl  outspädd fläderblomssaft
1 dl  vatten
1 msk  glykos
2 dl  champagne

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”
Betyg 3.6 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Champagnesorbet med mynta
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hemgjord äppelsorbet med vaniljpudding
Betyg 3.4 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrussorbet med ångad maräng och rostade nötter
Betyg 3.5 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champagnegranité
Betyg 3 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotsgranité med citron
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga