UNDER 15 MIN | Enkel

Mangosorbet med kokos

Mango och kokos passar ju lika bra ihop som handen i handsken! Mango mixas ihop med mjölk eller apelsinjuice innan den serveras i skålar. På toppen strös lite kokos över. En enkel och snabb efterrätt eller varför inte äta mangosorbet som mellanmål?

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Mixa mango och mjölk eller apelsinjuice i en kannmixer
  2. Lägg upp i skålar, strö över kokosflingor och servera.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj juice eller laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: välj juice eller byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Näringsvärdet är beräknat med mellanmjölk.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 250 g fryst mango
  • 1/2 dl mjölk eller apelsinjuice
  • 1/2 dl kokosflingor eller kokoschips

Näringsvärde
Per portion

Energi 680 kJ / 163 kCal