Mangosorbet med kokos

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Mangosorbet med kokos

Mango och kokos passar ju lika bra ihop som handen i handsken! Mango mixas ihop med mjölk eller apelsinjuice innan den serveras i skålar. På toppen strös lite kokos över. En enkel och snabb efterrätt eller varför inte äta mangosorbet som mellanmål?

Mangosorbet med kokos

Ingredienser

2 portioner
250 g  fryst mango
1/2 dl  mjölk eller apelsinjuice
1/2 dl  kokosflingor eller kokoschips

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj juice eller laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: välj juice eller byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Näringsvärdet är beräknat med mellanmjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi680 KJ / 163 kCal
Fett7 g
Salt0.04 g
Kolhydrater20 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Snabb mangosorbet på fryst mango
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Passionerad mangosorbet
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mango- och bananglass med kokosgrädde
Betyg 4.3 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Exotiska fruktstrutar med vanilj och Fruktsmoothie
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och Camparisorbet
Betyg 3.3 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb mangoglass med kvarg
Betyg 4.3 av 5.
35 personer har röstat
Under 15 min att tillaga