Apelsin- och Camparisorbet

Betyg 3.3 av 5.
39 personer har röstat
0
Apelsin- och Camparisorbet

Den här sorbeten är svalkande och frisk och fräsch i smaken, vacker att servera och otroligt lätt att laga till. Apelsin- och Camparisorbeten är en dessert med italiensk tvist, och som bäst serveras i sina egna skal. Njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012

Apelsin- och Camparisorbet

Ingredienser

6 portioner
5 dl  färskpressad apelsinjuice (5 dl motsvarar 5-7 apelsiner)
1 dl  campari
2 dl  vit baksirap
3   äggvitor
mynta till garnering

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
39 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lime- och jordgubbssorbet
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Espresso Sorbetto
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Champagnesorbet med mynta
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sorbet à la rose
Betyg 2.4 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Passionerad mangosorbet
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersorbet med kanelkaramell
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga