Apelsin- och Camparisorbet

Betyg 3.3 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Apelsin- och Camparisorbet

Den här sorbeten är svalkande och frisk och fräsch i smaken, vacker att servera och otroligt lätt att laga till. Apelsin- och Camparisorbeten är en dessert med italiensk tvist, och som bäst serveras i sina egna skal. Njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012

Apelsin- och Camparisorbet

Ingredienser

6 portioner
5 dl färskpressad apelsinjuice (5 dl motsvarar 5-7 apelsiner)
1 dl campari
2 dl vit baksirap
3 äggvitor
mynta till garnering

Gör så här

02:00:00
03:00:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.39 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lime- och jordgubbssorbet
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Espresso Sorbetto
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Champagnesorbet med mynta
Betyg 3.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sorbet à la rose
Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Passionerad mangosorbet
Betyg 3.8 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rabarbersorbet med kanelkaramell
Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad