Ceviche på torsk med chili och lime
![Ceviche på torsk med chili och lime](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_188307/cf_259/ceviche_pa_torsk_med_chili_och_lime.jpg)
Servera het ceviche till tacosen! Ett friskt, fräscht och saftigt alternativ till tacofärs. Torsk marineras i färskpressad lime, som blandas med finhackad tomat, gurka, chili, silverlök och koriander. Klart!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018
![Ceviche på torsk med chili och lime](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_188307/cf_259/ceviche_pa_torsk_med_chili_och_lime.jpg)
Ingredienser
4-6 portioner
400 g fryst tinad torskfilé
1 tomat
1/2 gurka
1 grön chili
1 silverlök
2 dl hackad koriander
2 1/2 dl färskpressad limejuice
1/2 tsk salt
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi537 KJ / 129 kCal
Fett0.7 g
Salt1.1 g
Kolhydrater8 g
Protein21 g
Kommentar
Supergott till tacos! Lite guacamole och chips till så är fredagsmyset klart.
Helena
2018-12-09