Ceviche på torsk med chili och lime

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
1
Ceviche på torsk med chili och lime

Servera het ceviche till tacosen! Ett friskt, fräscht och saftigt alternativ till tacofärs. Torsk marineras i färskpressad lime, som blandas med finhackad tomat, gurka, chili, silverlök och koriander. Klart!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018

Ceviche på torsk med chili och lime

Ingredienser

4-6 portioner
400 g  fryst tinad torskfilé
1   tomat
1/2   gurka
1   grön chili
1   silverlök
2 dl  hackad koriander
2 1/2 dl  färskpressad limejuice
1/2 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Supergott till tacos! Lite guacamole och chips till så är fredagsmyset klart.

Helena

2018-12-09

Näringsvärde per portion

Energi537 KJ / 129 kCal
Fett0.7 g
Salt1.1 g
Kolhydrater8 g
Protein21 g

Testa liknande recept

Ceviche med sötpotatis
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ceviche ”Bloody Mary Style”
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ceviche på peruanskt vis
Betyg 2.9 av 5.
220 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxtaco med majs och tomatsallad
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisktacos med torsk, picklad lök och ärtpesto
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svensk ”ceviche”
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga