Ceviche på torsk med chili och lime

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
1
Ceviche på torsk med chili och lime

Servera het ceviche till tacosen! Ett friskt, fräscht och saftigt alternativ till tacofärs. Torsk marineras i färskpressad lime, som blandas med finhackad tomat, gurka, chili, silverlök och koriander. Klart!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018

Ceviche på torsk med chili och lime

Ingredienser

4-6 portioner
400 g  fryst tinad torskfilé
1   tomat
1/2   gurka
1   grön chili
1   silverlök
2 dl  hackad koriander
2 1/2 dl  färskpressad limejuice
1/2 tsk  salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Supergott till tacos! Lite guacamole och chips till så är fredagsmyset klart.

Helena

2018-12-09

Näringsvärde per portion

Energi537 KJ / 129 kCal
Fett0.7 g
Salt1.1 g
Kolhydrater8 g
Protein21 g

Testa liknande recept

Ceviche med sötpotatis
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ceviche ”Bloody Mary Style”
Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ceviche på peruanskt vis
Betyg 2.9 av 5.
220 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svensk ”ceviche”
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Laxtaco med majs och tomatsallad
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingtaco
Betyg 2.9 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga