Ceviche med räkor, avokado och mango

Ljuvlig ceviche med söt mango, krämig avokado, het chilipeppar och färska räkor. Blanda alla ingredienser och pressa limesaft över för en perfekt ceviche. Garnera med aromatiska korianderblad och servera som en frisk förrätt.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi865 KJ / 207 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater13 g
Protein5 g
Kommentarer
17 stGår det lika bra med mynta
Marita
Hej Marita! Det skulle jag säga funkar fint! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Mycket enkelt och gott och inga bestick behövs. Gästerna blev helnöjda.
Britt
Kan man använda färdigtärnad frusen avokado ?
Therese
Hej Therese! Det går fint i det här receptet. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Supergott och fräscht! Har gjort den rätten många gånger nu. En given favorit.
Pi
Funkar det att göra i förväg el blir avokado o mango "sorglig o brun" då? Och funkar det med räkor i lag?
Susanne
Väldigt gott och har använt tacochips till. Eftersom jag inte vet när en mango är mogen har jag använt frusen och det har fungerat bra.
Jaana
Funkar det bra med champagne till detta?
Ingrid
Maria; en bra riesling med lite sötma och hög syra passar super till denna förrätt! Kung Fu Girl eller Kloster Eberbach tex! Sötman i vinet är supergod till stinget av chilin:)
Anna
Vad rekommenderar ni att dricka till som förrätt?
Maria
Magiskt gott!! Jag var lat och använde chiliflakes men blev supergott ändå :)
Josefin