Cashewströssel med basilika

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
2
Cashewströssel med basilika

Ett snabblagat recept på cashewströssel med basilika som passar bra att ha som topping till olika maträtter, bland annat kycklingrätter. Du mixar enkelt cashewnötter, basilikablad, olivolja och salt.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Cashewströssel med basilika

Ingredienser

2 dl
2 dl  naturella cashewnötter
6 - 7   basilikablad
2 msk  olivolja
1 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Hej Susanne! Ett tips är att inte mixa allt för mycket för att undvika att det blir en massa. Lycka till! Hälsningar, Veronica

Redaktionen

2015-07-10

Smakade mycket bra till pestokycklingen men alldeles för mycket salt med en tesked. I min beredare blev det en kletig massa. Nästa gång ska jag, förutom att ta mindre salt, testa att avstå oljan för att det ska bli ett strössel.

Susanne

2015-07-09

Testa liknande recept

Salta minimuffins med färskosttopp
Betyg 3 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Räkor med avokado melon kokos och cashewnötter
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bärdröm
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Portabellospett med nötströssel
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krispiga rawfoodkex med sourcreamost
Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsin- och currymorötter med nötter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga