Cashewkyckling med vinbräserade grönsaker

Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Cashewkyckling med vinbräserade grönsaker

Cashewkyckling med vinbräserade grönsaker är som det låter en suverän "allt i ett"-rätt. Du tillagar den enkelt med smakrika ingredienser. Vin, honung och rosmarin ger en fantastisk smak till både kyckling och grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Cashewkyckling med vinbräserade grönsaker

Ingredienser

4 portioner
900 g kycklinglårfilé
1 1/2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
2 tsk rosmarin
1 msk smör
1 dl riven, lagrad ost
1 dl rostade cashewnötter (se tips)

Grönsaker

600 g små färskpotatisar
4 små gula lökar
1 gul paprika
2 - 2 1/2 vitlöksklyftor
1 dl vitt vin
1 msk honung
1 tsk rosmarin
1 1/2 tsk salt
2 krm peppar
250 g körsbärstomater på kvist

Gör så här

00:10:00
00:20:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Förkokade potatisen i fem minuter.

    Tord sune

  • Jättegott. Nästa gång ska vi göra dubbel sats vinmarinad för att få mer sky. Creme fraische med citronolja är gott som tillbehör.

    Monica

Näringsvärde per portion

Energi2440 KJ / 580 kCal

Testa liknande recept

  • Tunnbrödsrulle med kyckling
    Betyg 4.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Wok med kyckling och pak choi
    Betyg 3.8 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mustig kyckling med svarta oliver
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad