Caprese med mozzarella, persika och melon

Låt mozzarella spela huvudrollen i denna ljuvliga förrätt som tar med smaklökarna på en resa till soliga Italien. Söt melon och persika varvas med krämig mozzarella och toppas med rostade pinjenötter och en sötsyrlig dressing i denna capresesallad.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2024

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1304 KJ / 312 kCal
Fett22 g
Salt1 g
Kolhydrater15 g
Protein12 g
Kommentarer
6 stJättegott, riktig sommarmat! Jag lade till lufttorkad skinka och pastaskruvar och då blev det en middagsrätt.
Agneta
Jättegott! Funkar oxå med nektariner
Birgitta
Adderade parmaskinka och bytte ut mozzarellan till burrata. Jösses vilken umamibomb det blev. Perfekt balans!
Ida