Caprese med mozzarella, persika och melon

Låt mozzarella spela huvudrollen i denna ljuvliga förrätt som tar med smaklökarna på en resa till soliga Italien. Söt melon och persika varvas med krämig mozzarella och toppas med rostade pinjenötter och en sötsyrlig dressing i denna capresesallad.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2024

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1304 KJ / 312 kCal
Fett22 g
Salt1 g
Kolhydrater15 g
Protein12 g
Kommentarer
Jättegott, riktig sommarmat! Jag lade till lufttorkad skinka och pastaskruvar och då blev det en middagsrätt.
Agneta
2025-07-29Jättegott! Funkar oxå med nektariner
Birgitta
2025-06-30Adderade parmaskinka och bytte ut mozzarellan till burrata. Jösses vilken umamibomb det blev. Perfekt balans!
Ida
2025-06-08