Frukt med vaniljdipp

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Frukt med vaniljdipp

Efter en bastant huvudrätt kan det vara skönt att äta något lätt och fräscht. Solmogna nyttiga frukter doppas i en fluffig vaniljdipp bestående av kvarg, vaniljyoghurt och florsocker.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2005

Frukt med vaniljdipp

Ingredienser

2 portioner
1   äpple
1   persika eller nektarin
1/3   honungsmelon
8   physalis
8   jordgubbar

Dipp

1 dl  kvarg (10%)
1 dl  vaniljyoghurt
1 msk  florsocker

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt ut kvargn och vaniljyoghurten mot mjölkfri crème fraiche sk Sour Supreme (innehåller soja) och smaksätt den med lite vaniljsocker.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1060 KJ / 250 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

Serranoskinka med melon
Betyg 2.8 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Yoghurtdrink med honung
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fruktsallad i melon
Betyg 3.1 av 5.
83 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fruktig melondrink
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Melon med senapsvinägrett, getost och hasselnötter
Betyg 3.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Melon med skinka
Betyg 2.8 av 5.
48 personer har röstat
Under 45 min att tillaga