Cajunpanna

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
3
Cajunpanna

En kryddig gryta med smaker från cajunköket. Curry, korven och vispat ägg rörs ihop till en härlig röra. Som sig bör serveras en cajungryta med ris. Ett tips för barnfamiljer är att bjuda på en mildare korv till de små, eller att servera med en klick mild yoghurt tillsammans med pannan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2013

Cajunpanna

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
1   gul lök
ca 250 g  blomkål
1/2   zucchini
1   röd paprika
480 g  BBQ cajun korv
1 msk  olja
2 tsk  curry
3   ägg
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Verkligen ett spännande recept! Om man nu inte har denna speciella korv, kan man ta en annan liknande korv och krydda upp den med cajun kryddor? Jag tänkte nåt i stil med att sticka massa hål på korven och trycka in en cajunsmet man blandat :)

Mattias

2016-08-22

Detta låter spännande

Gertrud

2013-10-12

Ett mycket spännande recept som jag ska prov

Kerstin

2013-10-07

Näringsvärde per portion

Energi2837 KJ / 678 kCal
Fett36.4 g
Kolhydrater57.2 g
Protein28.9 g

Testa liknande recept

Kyckling med currystekt blomkål
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad kolja med blomkål- och currysås
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Helstekt blomkål med curry, chili och vitlök
Betyg 3.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bräckt kassler med currystekt blomkål
Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegocurry med sojabönor och nudlar
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad blomkål och kyckling med currydipp
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga