Cajunpanna
En kryddig gryta med smaker från cajunköket. Curry, korven och vispat ägg rörs ihop till en härlig röra. Som sig bör serveras en cajungryta med ris. Ett tips för barnfamiljer är att bjuda på en mildare korv till de små, eller att servera med en klick mild yoghurt tillsammans med pannan.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2013
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
1 gul lök
ca 250 g blomkål
1/2 zucchini
1 röd paprika
480 g BBQ cajun korv
1 msk olja
2 tsk curry
3 ägg
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2837 KJ / 678 kCal
Fett36.4 g
Kolhydrater57.2 g
Protein28.9 g
Kommentarer
Verkligen ett spännande recept! Om man nu inte har denna speciella korv, kan man ta en annan liknande korv och krydda upp den med cajun kryddor? Jag tänkte nåt i stil med att sticka massa hål på korven och trycka in en cajunsmet man blandat :)
Mattias
2016-08-22Detta låter spännande
Gertrud
2013-10-12Ett mycket spännande recept som jag ska prov
Kerstin
2013-10-07