Cajunpanna | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Cajunpanna

En kryddig gryta med smaker från cajunköket. Curry, korven och vispat ägg rörs ihop till en härlig röra. Som sig bör serveras en cajungryta med ris. Ett tips för barnfamiljer är att bjuda på en mildare korv till de små, eller att servera med en klick mild yoghurt tillsammans med pannan.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 41, 2013
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Skala och hacka löken. Skär blomkål, zucchini och delad och urkärnad paprika i små bitar. Skiva korven.
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek grönsakerna tills de är mjuka. Blanda ner curry, korv och uppvispade ägg och fortsätt att steka tills allt är varmt.
  4. Smaka av med salt, peppar och servera till riset.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Äggfri: uteslut äggen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port ris eller annat gryn
  • 1 gul lök
  • ca 250 g blomkål
  • 1/2 zucchini
  • 1 röd paprika
  • 480 g BBQ cajun korv
  • 1 msk olja
  • 2 tsk curry
  • 3 ägg
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2837 kJ / 678 kCal