Cajungryta med ris

Betyg 3.5 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Cajungryta med ris

En härligt färgsprakande och lite kryddig gryta med smaker från cajunköket. Stek cajunkorven tillsammans med strimlad paprika och tillsätt tomater, majskorn och kryddor. Servera med nykokt ris. Tips för barnfamiljer är att bjuda på en mildare korv till de små, eller att servera med en klick mild yoghurt tillsammans med grytan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2014

Cajungryta med ris

Ingredienser

4 portioner
4 port ris
1 grön paprika
340 g majskorn
2 förp cajunkorv (à 240 g)
1 msk olja
500 g passerade tomater
1 tsk timjan
1/2 tsk chilipulver
salt
peppar
1/2 kruka persilja

Gör så här

00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Tog chorizo istf cajun, kryddade med oregano, chilipulver och lite sambal oelek. Snabb o enkel att göra, den blev ganska stark, tycker man om stark mat är den mkt god. Kanske lite mer paprika skulle passa bra.

    Karin

  • Det gick snabbt och var jättegott! Det var första gången jag lagade mat och frugan vart imponerad! Kommer att tillagas igen.

    Elias

  • Snabbt, gott!

    Yvonne

Näringsvärde per portion

Energi2650 KJ / 634 kCal
Fett28.9 g
Kolhydrater72 g
Protein18.9 g

Testa liknande recept

  • Enkel bbq-sås
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Biff med mangosalsa
    Betyg 3.1 av 5.28 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Barbeque-rubb
    Betyg 2.4 av 5.61 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad