Caesarsallad med lax och sparris
Ugnsbakad lax och stekt sparris utgör grunden i denna lite annorlunda caesarsallad som toppas med krispiga krutonger och en smakrik dressing med basilika och parmesan. En god och somrig måltid som mättar hungriga magar!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019
Ingredienser
4 portioner
Tillsätt
4 skivor levain- eller lantbröd
1 dl finriven parmesan
2 knippen grön sparris (à 250 g)
2 tsk olivolja
salt
2 romansallad (à 200 g)
Redan färdigt
1/3 sats basilika kräm (se länk i steg 3)
1/3 sats enkel lax i ugn (se länk i steg 5)
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättegod. Vart hittar man hur mkt kalorier detta innehåller?
Sofia
2022-09-27