Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Cheeseburgare med brie, pestokräm och grillad sparris

Klassisk hamburgare med medelhavssmak. Byt ut cheddarosten mot brie och toppa med mild yoghurtsås kryddad med pesto. Vips har hela familjen fått en ny sommarfavorit!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda pesto med yoghurt. Skiva osten.
  2. Grilla hamburgarna enligt anvisningen på förpackningen. Krydda med salt och peppar.
  3. Skär bort ca 2 cm av nedre delen på sparrisarna. Vänd dem i olja, krydda med salt och peppar. Grilla dem runt om ca 2 minuter. Grilla brödskivorna tills de får fin färg.
  4. Till servering: Servera hamburgarna mellan 2 bröd tillsammans med sallad, sparris, ost, skivade tomater och pestokräm.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på peston och hamburgarna. Rätten innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt. Lite brie kan ev tålas
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (kontrollera peston).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk pesto (à ca 200 g)
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 150 g brieost
  • 4 frysta hamburgare (à 120 g)
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 12 gröna sparrisar
  • 1 msk olivolja
  • 8 skivor lantbröd
Till servering
  • romansallad
  • tomater
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3813 kJ / 912 kCal