Caesarägg med räkor

Betyg 2.8 av 5.99 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Caesarägg med räkor

Här är det den populära caesardressingen som fått stå modell till den krämiga röran som ägghalvorna toppas med. Den färdiga sardellcrèmen går bra att ersätta med ett par finhackade sardeller. Några rosa räkor till det och du är hemma!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Caesarägg med räkor

Ingredienser

8 portioner
8 ägg
2 dl majonnäs
1 tsk sardellcrème på tub
1 pressad vitlöksklyfta
1 dl finriven parmesan
1 krm svartpeppar
32 skalade räkor
ev brysselkålsblad till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1170 KJ / 280 kCal
Fett26 g
Salt0.87 g
Kolhydrater1 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Deviled eggs med sardeller och räkor
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Caesardressing
Betyg 4.6 av 5.333 personer har röstat
Receptet har 89 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Caesarsallad
Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mjukkokta ägg med sardellmajonnäs och blandade örter
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ägghalvor med sardellkräm
Betyg 2.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Caesarsallad med färskpotatis och räkor
Betyg 3.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad