Här har vi piffat upp den italienska klassikern cacio pepe med majs som gifter sig utmärkt med den ostiga och peppriga pastan. Den här pastan är en svårslagen vardagsfavorit!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2022
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsalternativ till smör och ost.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag hade tre tsk peppar och det blev inte så starkt b
Pia
2023-03-01Slängde i lite korv och maten var klar v
Pia
2023-03-01Vi hade 3 tsk peppar i och det gick inte att äta. Antar att det ska stå 3 kryddmått.
Sofie
2022-11-13