Bulgogi med rispyramid

Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bulgogi med rispyramid

Koreanskt recept av härliga ingredienser som lövbiff, korinter, kanel, saffran, pinjenötter och lök. Denna bulgogi tillagar du på ungefär 60 minuter. Servera denna smakrika bulgogi med rispyramid och en fräsch sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2000

Bulgogi med rispyramid

Ingredienser

4 portioner
1 dl japansk soja
2 msk sherry
1/2 msk finhackad gul lök
3 hackade vitlöksklyftor
1 krm svartpeppar
400 g lövbiff
olja
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
1 dl russin
1/2 dl korinter
1/2 tsk kanel
1/2 g saffran
1/2 tsk salt
2 dl långkornigt ris
2 dl vatten
1/2 dl pinjenötter

Gör så här

00:30:00
00:15:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Koreansk råbiff
    Betyg 4.7 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Koreansk biff med soya och sesam
    Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Äppelmarmelad med korinter och sherry
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Biffsallad
    Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad