Äppelmarmelad med korinter och sherry

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Äppelmarmelad med korinter och sherry

Genom att behålla skalen blir det mer smak i äppelmarmeladen. En skvätt sherry i marmeladen rundar av och fördjupar smakerna. Att ha i russin eller korinter gör man som man vill. Toppengott till ädelost, scones eller på rostat bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2014

Äppelmarmelad med korinter och sherry

Ingredienser

Ger ca 6 dl
1 kg  äpplen
3 dl  strösocker
1 dl  korinter eller russin
1/2 dl  sherry
ev melatin
Atamon (till burkarna)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Syrlig morotsmarmelad
Betyg 2.6 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Päron- och konjaksmarmelad
Betyg 3.7 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Falsk hjortronsylt
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppelcurd
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citron- och limemarmelad
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk rabarbermarmelad
Betyg 4 av 5.
133 personer har röstat
Över 60 min att tillaga