En ovovegetarisk bowl fullspäckad med godsaker! Färgstarka grönsaker som rödbetor, morötter, grönkål och avokado sätter smak på denna buddhabowl med matvete som bas. En smarrig ingefärsdressing och knapriga honungsmandlar blir pricken över i.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2019
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut matvete mot ris eller annat glutenfritt gryn.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gjorde med glasnudlar. Inga rödbetor. Bara polkabetor. Många moment. Men så gott!
Eva
2022-11-13Toppengott! Tog tid med alla moment men värt det i slutänden. Adderade skivad mango för fin sötma till alla redan goda smaker.
Lars
2021-07-05Hoppar över rödbetorna nästa gång. Det blir bara röda stänk i hela köket. Annars jättegott!
Elin
2021-01-31