En ovovegetarisk bowl fullspäckad med godsaker! Färgstarka grönsaker som rödbetor, morötter, grönkål och avokado sätter smak på denna buddhabowl med matvete som bas. En smarrig ingefärsdressing och knapriga honungsmandlar blir pricken över i.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2019
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut matvete mot ris eller annat glutenfritt gryn.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Elin
10/1/2020Ska det vara 2 dl kokt eller okokt matvete?
Redaktionen ICAse
10/2/2020Hej Elin! Det ska vara okokt matvete. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika
Maria
2/11/2020Supergod. Dressingen till var toppen!
Cecilia
3/2/2019Fantastiskt gott, min nya favoriträtt! Dressingen är 👌🏼