Brysselpanna med rimmat fläsk

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Brysselpanna med rimmat fläsk

Om du vill bjuda på rejäl svensk husmanskost ska du göra brysselpanna med rimmat fläsk! Strö över hackad persilja eller garnera med en stor persiljekvist och servera med lantbröd.

Brysselpanna med rimmat fläsk

Ingredienser

4 portioner
300 g rimmat fläsk (i bit)
1 msk smör eller margarin
2 morötter
500 g brysselkål
1 dl vitt vin eller vatten + citronsaft (1 dl vin motsvarar vatten + 1 msk citronsaft)
2 dl grönsaksbuljong (tärning eller fond + vatten)
1/2 dl syltlök
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
persilja

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Rejäl husmanskost! Kändes som att det saknades något till, vi provade med ris vilket fungerade bra.

Henrik

2006-02-07

Näringsvärde per portion

Energi1840 KJ / 440 kCal
Fett27 g

Testa liknande recept

Glöggryta med kyckling och brysselkål
Betyg 4.9 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kolbulle
Betyg 4.5 av 5.166 personer har röstat
Receptet har 19 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Klassiskt paltbröd med fläsk och vit sås
Betyg 4.6 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 18 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassiska bruna bönor med stekt fläsk
Betyg 3.7 av 5.49 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fläskkarré med smakrik potatissallad
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fläskkarré med apelsingräddsås och rostad brysselkål
Betyg 2.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad