Brysselkålschips

43
0
Brysselkålschips

Chips på grönkål har du säkert hört talas om. Men visste du att det även går att göra med brysselkål? Du plockar bladen från varje litet kålhuvud och rostar med olja och salt – lite pilligt, men jättegott att äta som de är, strö över salladen eller toppa en tjusig fiskrätt.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Brysselkålschips

Ingredienser

4 portioner
250 g
brysselkål
1 msk
olivolja
2 krm
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

43

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 234 KJ / 56 kCal
Fett 3.4 g
Salt 0.7 g
Kolhydrater 2.9 g
Protein 2.1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept