Brysselkålschips

Betyg 2.5 av 5.
44 personer har röstat
0
Brysselkålschips

Chips på grönkål har du säkert hört talas om. Men visste du att det även går att göra med brysselkål? Du plockar bladen från varje litet kålhuvud och rostar med olja och salt – lite pilligt, men jättegott att äta som de är, strö över salladen eller toppa en tjusig fiskrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Brysselkålschips

Ingredienser

4 portioner
250 g  brysselkål
1 msk  olivolja
2 krm  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
44 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi234 KJ / 56 kCal
Fett3.4 g
Salt0.7 g
Kolhydrater2.9 g
Protein2.1 g

Testa liknande recept

Brysselkålsgratäng 
Betyg 4.6 av 5.
41 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig brysselkål med parmesanmajonnäs
Betyg 4.5 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krispig brysselkål med granatäpple
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ljummen kålsallad med lingondressing och rostad mandel
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.
76 personer har röstat
Under 15 min att tillaga