Brysselkålschips

Betyg 2.5 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Brysselkålschips

Chips på grönkål har du säkert hört talas om. Men visste du att det även går att göra med brysselkål? Du plockar bladen från varje litet kålhuvud och rostar med olja och salt – lite pilligt, men jättegott att äta som de är, strö över salladen eller toppa en tjusig fiskrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015

Brysselkålschips

Ingredienser

4 portioner
250 g brysselkål
1 msk olivolja
2 krm salt

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.44 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi234 KJ / 56 kCal
Fett3.4 g
Salt0.7 g
Kolhydrater2.9 g
Protein2.1 g

Testa liknande recept

Brysselkålsgratäng
Betyg 4.6 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.79 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ljummen kålsallad med lingondressing och rostad mandel
Betyg 3.7 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krispig brysselkål med parmesanmajonnäs
Betyg 4.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål med granatäpple och salvia
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad