Brysselkål och rödkålsris i chimichurri

Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Brysselkål och rödkålsris i chimichurri

Boosta hälsan med denna härliga rätt gjord på brysselkål- och rödkålsris. Rätten får smak av lök, vitlök, chili, persilja, spiskummin, vinäger, olivolja, salt och peppar. Servera som salladsrätt eller som tillbehör till exempelvis kalkon.

Brysselkål och rödkålsris i chimichurri

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 röd spansk peppar
3 msk hackad persilja
2 tsk spiskummin
4 tsk rödvinsvinäger
1 dl olivolja
salt
peppar
250 g brysselkål och rödkålsris

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Vad f-n är det för ris??

    Anna

    Hej Anna! Spännade rödkål- och brysselkålsblandning. Finns att köpa i butik eller göra själv (se nedan). Hälsningar Michelle

    ICA-köket

  • Har inte gjort rätten än. Hur gör jag rödkålsris? Vad ingår i detta?

    Maud

    Hej Maud! Blanda rödkål och brysselkål ihop, kör dessa i en matberedare och få fram ris. Eller så finns det att köpa färdigt. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi967 KJ / 231 kCal
Fett22 g
Salt1 g
Kolhydrater7 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Waldorfsallad med brysselkål
    Betyg 4.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Coleslaw på brysselkål med wasabi
    Betyg 3.2 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad