Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter
![Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13890/cf_259/brysselkal_med_parmaskinka_och_pinjenotter.jpg)
Ett vackert och läckert tillbehör med stekt brysselkål, parmaskinka och pinjenötter. Rätten är både snabb- och lättlagad och exemplarisk till pasta och kyckling.
![Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13890/cf_259/brysselkal_med_parmaskinka_och_pinjenotter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 paket tinad brysselkål (à 250 g)
1 paket skivad parmaskinka (à 80 g)
2 msk olivolja
2 msk rostade pinjenötter
1 - 1 1/2 tsk pressad citronjuice
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
pasta
kyckling
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta
I näringsberäkningen ingår pasta och kyckling.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2321 KJ / 554 kCal
Fett0 g
Kommentarer