Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

0
0
Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ett vackert och läckert tillbehör med stekt brysselkål, parmaskinka och pinjenötter. Rätten är både snabb- och lättlagad och exemplarisk till pasta och kyckling.

Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
1 paket tinad brysselkål (à 250 g)
1 paket skivad parmaskinka (à 80 g)
2 msk olivolja
2 msk rostade pinjenötter
1 - 1 1/2 tsk pressad citronjuice
salt
nymalen svartpeppar

Till servering

pasta
kyckling

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta

I näringsberäkningen ingår pasta och kyckling.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2321 KJ / 554 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden