Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ett vackert och läckert tillbehör med stekt brysselkål, parmaskinka och pinjenötter. Rätten är både snabb- och lättlagad och exemplarisk till pasta och kyckling.

Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
1 paket tinad brysselkål (à 250 g)
1 paket skivad parmaskinka (à 80 g)
2 msk olivolja
2 msk rostade pinjenötter
1 - 1 1/2 tsk pressad citronjuice
salt
nymalen svartpeppar

Till servering

pasta
kyckling

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

I näringsberäkningen ingår pasta och kyckling.
Energi2321 KJ / 554 kCal
Fett17.8 g

Testa liknande recept

Libapizza med parmaskinka och ruccola
Betyg 4.3 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Parmarulle
Betyg 3.2 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brysselkålschips
Betyg 2.5 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pajskal i långpanna - ricotta & kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brysselkål med granatäpple och salvia
Betyg 3.2 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad