Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ett vackert och läckert tillbehör med stekt brysselkål, parmaskinka och pinjenötter. Rätten är både snabb- och lättlagad och exemplarisk till pasta och kyckling.

Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
1 paket tinad brysselkål (à 250 g)
1 paket skivad parmaskinka (à 80 g)
2 msk olivolja
2 msk rostade pinjenötter
1 - 1 1/2 tsk pressad citronjuice
salt
nymalen svartpeppar

Till servering

pasta
kyckling

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

I näringsberäkningen ingår pasta och kyckling.
Energi2321 KJ / 554 kCal
Fett17.8 g

Testa liknande recept

Parmarulle
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Libapizza med parmaskinka och ruccola
Betyg 4.3 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pajskal i långpanna - ricotta & kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Maccaroni & cheese
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vit sparris med tryffelolja
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkrullar med sparris i pesto
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga