Parmarulle

Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
2
Parmarulle

Överraska dina vänner genom att inleda middagen med den här spektakulära parmarullen. En krämig röra gjord på philadelphiaost, rödlök, citronjuice, tabasco och mosad avokado rullas in i parmaskinkan och toppas med rostade pinjenötter och timjan.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Parmarulle

Ingredienser

12 st
2 avokado
1 liten rödlök
3 msk färskost
2 msk citronjuice
1/2 tsk tabasco
1/2 tsk salt
1 krm peppar
10 skivor parmaskinka

Garnering

1 påse pinjenötter (à 35 g)
färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Hade tänkt att bjuda på denna förrätt (har provlagat ett liknande GI-recept, med kesella). Men vad ska jag bjuda för vin?

Kirsten

2009-08-20

Jättegottoch enkelt att förbereda. Upskattat av matgästerna.

Sara

2008-04-19

Testa liknande recept

Libapizza med parmaskinka och ruccola
Betyg 4.3 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pajskal i långpanna - ricotta & kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Parmesanflarn med pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Maccaroni & cheese
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetssorbet med chèvretoppar och pinjeströssel
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga