Parmarulle
Överraska dina vänner genom att inleda middagen med den här spektakulära parmarullen. En krämig röra gjord på philadelphiaost, rödlök, citronjuice, tabasco och mosad avokado rullas in i parmaskinkan och toppas med rostade pinjenötter och timjan.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007
Ingredienser
12 st
2 avokado
1 liten rödlök
3 msk färskost
2 msk citronjuice
1/2 tsk tabasco
1/2 tsk salt
1 krm peppar
10 skivor parmaskinka
Garnering
1 påse pinjenötter (à 35 g)
färsk timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hade tänkt att bjuda på denna förrätt (har provlagat ett liknande GI-recept, med kesella). Men vad ska jag bjuda för vin?
Kirsten
2009-08-20Jättegottoch enkelt att förbereda. Upskattat av matgästerna.
Sara
2008-04-19