Brysselkål i panna

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
1
Brysselkål i panna

Denna snabba brysselkål i panna måste du prova till julmaten i år. Puttra din kål i buljong innan du strör på de söta tomatbitarna och persilja och bjuder ihop med skinka, korv och köttbullar. En supergod klassiker!

Brysselkål i panna

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
1 msk  smör eller margarin
300 g  brysselkål
2 1/2 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 tsk  timjan
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
2   tomater
1/2 dl  hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Gott till köttbullar!

Malin

2014-01-07

Näringsvärde per portion

Energi300 KJ / 70 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Brysselkål
Betyg 3.9 av 5.
125 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brysselkål i ugn
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotselleririsotto med trattkantareller och brysselkål
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Karamellig brysselkål
Betyg 4.3 av 5.
75 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krispig brysselkål med granatäpple
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Apelsinstekt brysselkål med knaperstekt fläsk
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga