Ett utmärkt middagsrecept för alla dagar! Kalkonbröstet marineras i ljuvliga örter och serveras tillsammans med potatis och brysselkål, som du kokar i kycklingbuljong. Klicka på senapssåsen, tillsätt gräslöken och servera!
Gör laktosfri: ta bort smöret i buljongen och ersätt med lite maizena-redning för konsistensens skull. Senapen får blandas med laktosfria produkter eller spädas ut med olja och honung.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller ojla. Använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Vegar och Gunnel! Ber om ursäkt att vi missat beredningen till såsen. Men nu har vi kompletterat med att man blandar ihop alla ingredienserna och smaksätter. Lycka till!
Redaktionen
2013-05-03Instämmer. Beskrivning på senapssåsen saknas.
Gunnel
2013-05-02Koka ned 1,5 liter kokbuljong ned till 2 dl tar sin tid. En får inte ha bråttom eller fuska fram de två dl på annat sätt.
Vegar
2011-10-31