Brownieälskare, testa detta recept med majonnäs nästa gång det är bakdags! Majonnäsen gör brownien riktigt saftig, extra smarrig och helt omöjlig att motstå. Testa du också!
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen. Innehåller gluten och ägg. Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad. Gör latkosfri: välj laktosfri choklad.
Recept och bild i samarbete med Hellmann´s.
Gör så här
00:35:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
1 st
Kommentar
Goda och fluffiga, nästan så de smälter i munnen!
Tänk på temperaturskillnaden mellan äggen och den smälta chokladen när du blandar dem, det hjälper att ställa ägg blandningen över ett vattenbad så den inte är så kall att chokladen skär sig.
Kommentar
Goda och fluffiga, nästan så de smälter i munnen! Tänk på temperaturskillnaden mellan äggen och den smälta chokladen när du blandar dem, det hjälper att ställa ägg blandningen över ett vattenbad så den inte är så kall att chokladen skär sig.
Johanna
2024-07-12