Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Brooklyn Bud – grillmacka med ägg och bacon

En riktig klassiker bland grillade mackor – bacon, stekt ägg, rucola och tomat mellan två skivor ljust rostbröd. Perfekt till söndagsbrunchen, men lika gott en vanlig onsdagskväll!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek äggen i smöret i en stekpanna på båda sidor.
  2. Stek baconet på dryg medelvärme och låt svalna på en tallrik.
  3. Kärna ur och hacka chilin. Skiva tomaterna.
  4. Lägg ut hälften av brödskivorna och lägg på ägg, bacon, chili, tomat och rucola. Lägg på resten av brödet som lock.
  5. Grilla i smörgåsgrill ca 5 minuter.

För alla

Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 ägg
  • 1 msk smör
  • 2 förp bacon (à 140 g)
  • 1/3 röd spansk peppar
  • 2 tomater
  • 8 skivor formfranska
  • 1/2 förp ruccola (à 65 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1128 kJ / 269 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer