Auberginekräm

Betyg 2.7 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Auberginekräm

Aubergine och yoghurtcréme smaksatt med vitlök och chili. Denna lena grönsaksröra med koriander och persilja förhöjer vilket buffébord som helst, eller om du hellre vill använda den som dipp går det utmärkt. Auberginen bakas i ugnen så att den blir härligt mjuk, blandas sedan med kryddor och yoghurt. Mums!

Auberginekräm

Ingredienser

10 bufféportioner
2 auberginer
2 msk olivolja
salt
peppar
2 vitlöksklyftor
1 röd spansk peppar
1 dl matyoghurt
1 tsk mald koriander
1 kruka persilja
2 msk olivolja

Till servering

bröd

Gör så här

00:45:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.41 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Näringsvärdet är beräknat på hela satsen exkl bröd.
Energi2946 KJ / 705 kCal
Fett61 g
Salt3.6 g
Kolhydrater23 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Marinerad aubergine och paprika med chili och vitlök
Betyg 2.7 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rimlag med chili
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mangosalsa med chili och gräslök
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Auberginecurry med tomat och kikärter
Betyg 3.3 av 5.174 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Guacamole med physalis
Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad guacamole
Betyg 2.8 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad